Meny

Du er velkommen til å komme med egne ønsker.
Snitter
kr 32 pr stk

Laks m/eggerøre, reker m/majones, svinestek m/surkål, roastbiff m/remulade, skinke m/eggerøre

Allergener: Gluten, laktose

For ekstra antall reker, roadtbiff , laks - tillegg kr 3,-

Karbonade m/løk

kr 45,- 

Halve rundstykker

kr 38,-

Obs! Vi lager ikke snitter søndag. De blir da laget lørdag.

Glutenfrie snitter
kr 37,- pr stk 

Standard koldtbord
kr 275,- pr pers 

Kylling, karbonader, roastbiff, svinestek, skinke, spekeskinke, laks og eggerøre, reker m/skall, ovnsbakt ørret, waldorfsalat, potetsalat, stekt løk, surkål, majones, remulade samt focaccia brød og smør. (koldtbord under 10 personer medfølger ikke ovnsbakt ørret men kan inkluderes mot et pristillegg. Orientalsk gryte til koldtbordet kan også leveres mot et pristillegg på kr 115,- per person inkl. ris, salat og dressing)

Allergener:.Gluten, laktose

Kombikoldtbord
kr 295,- pr pers (minimum 10 personer)

Lik menyen over, men med krabbeklør, blåskjell og kreps, focaccia brød og smør

Allergener: Gluten, Laktose , sulfitt, Lupin

Havets koldtbord
kr 310,- pr pers 

Ovnsbakt ørret med rømme, laks og eggerøre, reker, krabbeskjell, krabbeklør, blåskjell, kreps, 3 sorter sild samt hotellbrød og smør, salat og dressing, majones.

Allergener: Gluten , Laktose , sulfitt , Lupin

Lasagne
kr 185,- pr pr pers

Focaccia brød og smør

Allergen: gluten, laktose

Gryterett m/biff
kr 190,- pr pers
ris , salat dressing , focaccia brød og smør
Allergener: Gluten, laktose
Kyllling gryterett
kr 190,- pr pers
ris , salat dressing , focaccia brød og smør
Allergener: Gluten, laktose

Potetmos
kr 35,- ekstra pr pers

Lapskaus
kr 125,- pr pers 

Tapas
kr 305,- pr pers 

Spanske kjøttboller m kjøttsaus , Marinerte kyllingspyd , tacolefser med laks og tacolefser med spekeskinke, Chorizo m brie , spansk omelett,  saltbakte poteter med timian, dadler med bacon, grønn salat med fetaost, scampi på spyd, canapee med serranoskinke og hvitost , aioli, sursøt chillisaus, focaccia brød, smør eller eventuelt komme med egne ønsker.

Alllergener: gluten, laktose, soya

Tapas koldtbord
kr 355,- pr pers 

Skinke, spekeskinke, svinestek, roastbeef, laks med eggerøre, ovnsbakt ørret m/rømme, scampi på spyd, potetsalat, waldorfsalat, focaccia brød og smør, stekt løk og surkål, majones og remulade, grønn salat med dressing, aioli, og sursøt chillisaus. (Varmmat) Marinerte kyllingspyd , spanske kjøttboller med kjøttsaus  og saltbakte poteter med timian.

Allergener: Gluten , Laktose .

Tapas fingermat
kr 275,- pr pers

Melon m/ fenalår, Marinert Kyllingspyd , Chorizo m brie , Spansk omelett, Asparges m spekeskinke , Spanske kjøttboller, Scampi på spyd, Lefser m/ laks, Lefser m/ spekeskinke, Sursøt chilisaus , Aioli og foccacia brød og smør.

Allergener: Gluten , Laktose .

Pinnekjøtt m/tilbehør
Pris kommer

Pinnekjøtt og svineribbe m/tilbehør
Pris kommer
Pinnekjøtt, svineribbe, medisterkaker og julepølse m/tilbehør
Pris kommer
Svineribbe m/tilbehør
Pris kommer

Desserter

Alle desserter er minimum 10 personer.

Sjokolademousse
kr 65,- pr pers 

Sitronmousse
kr 65,- pr pers 

Karamellpudding
kr 70,- pr pers 

Riskrem m/bringebærsaus 
kr ,- pr pers