top of page

Meny

Du er velkommen til å komme med egne ønsker.
Snitter
kr 40,- pr stk

Laks (4) m/eggerøre (3), reker (2) m/majones (3), svinestek m/surkål, roastbiff m/remulade, skinke m/eggerøre (3), brød (1)

Obs! Vi lager ikke snitter søndag. De blir da laget lørdag.

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
3
Egg
4
Fisk
7
Melk
Karbonade m/løk (1, 6, 7)
kr 70,- pr stk

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
6
Soya
7
Melk
Halve rundstykker (1, 3, 7)
kr 40,- pr stk

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
3
Egg
7
Melk
Glutenfrie snitter
kr 45,- pr stk

Allergener:

Standard koldtbord
kr 310,- pr pers (minimum 10 personer)

Kylling, karbonader (7), roastbiff, svinestek, skinke, spekeskinke, laks (4) og eggerøre (3), reker m/skall (2), ovnsbakt ørret (4), waldorfsalat (6, 7, 9), potetsalat (7), stekt løk (1), surkål, rømme (7), majones (3), remulade samt focaccia brød (1) og smør (7). (koldtbord under 10 personer medfølger ikke ovnsbakt ørret, men kan inkluderes mot et pristillegg. Orientalsk gryte til koldtbordet kan også leveres mot et pristillegg på kr 115,- per person inkl. ris, salat og dressing)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
6
Soya
7
Melk
9
Selleri
Kombikoldtbord
Veil. kr 345,- pr pers (minimum 10 personer) - Ta kontakt for dagens pris

Kylling, karbonader (7), roastbiff, svinestek, skinke, spekeskinke, laks (4) og eggerøre (3), krabbeskjell (2), reker m/skall (2), blåskjell (14) ovnsbakt ørret (4), laks (4), kreps (2), waldorfsalat (6, 7, 9), potetsalat (7), stekt løk (1), surkål, rømme (7), majones (3), remulade samt focaccia brød (1) og smør (7). (koldtbord under 10 personer medfølger ikke ovnsbakt ørret, men kan inkluderes mot et pristillegg. Orientalsk gryte til koldtbordet kan også leveres mot et pristillegg på kr 115,- per person inkl. ris, salat og dressing)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
6
Soya
7
Melk
9
Selleri
14
Bløtdyr
Havets koldtbord
Veil. kr 395,- pr pers (minimum 10 personer) - Ta kontakt for dagens pris

Ovnsbakt ørret (4) med rømme (7), laks (4) og eggerøre (3, 7), reker (2), krabbeskjell (2), scampi på spyd (2), blåskjell (14), kreps (2), 2 sorter sild (4) samt hotellbrød (1) og smør (7), salat og dressing, majones (3).

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
7
Melk
12
Sulfitt
13
Lupin
14
Bløtdyr
Lasagne (1, 7) m/salat og dressing
kr 210,- pr pers (minimum 10 personer)

Focaccia brød (1) og smør (7)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
7
Melk
Gryterett m/biff
kr 210,- pr pers (minimum 10 personer)

Ris , salat dressing, focaccia brød (1) og smør (7)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
7
Melk
Kylling gryterett
kr 210,- pr pers (minimum 10 personer)

Ris , salat dressing, focaccia brød (1) og smør (7)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
7
Melk
Potetmos
kr 40,- ekstra pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Tapas
kr 350,- pr pers (minimum 10 personer)

Spanske kjøttboller m kjøttsaus, Marinerte kyllingspyd, tacolefser med laks (1, 4, 7) og tacolefser med spekeskinke (1, 7), Chorizo m/brie (7) , spansk omelett (3), saltbakte poteter med timian, dadler med bacon, grønn salat med fetaost (7), scampi på spyd (2), canapé med serranoskinke og hvitost (7), aioli (10), sursøt chillisaus, focaccia brød (1), smør (7) eller eventuelt komme med egne ønsker.

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
7
Melk
10
Sennep
Tapas koldtbord
kr 395,- pr pers (minimum 10 personer)

Skinke, spekeskinke, svinestek, roastbeef, laks (4) m/eggerøre (3), ovnsbakt ørret (4) m/rømme (7), scampi på spyd (2), potetsalat, waldorfsalat (6, 7, 9), focaccia brød (1) og smør (7), sprøstekt løk (1) og surkål, majones (3) og remulade, grønn salat med dressing, aioli (10), og sursøt chillisaus. (Varmmat) Marinerte kyllingspyd , spanske kjøttboller med kjøttsaus og saltbakte poteter med timian.

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
6
Soya
7
Melk
9
Selleri
10
Sennep
Tapas fingermat
kr 315,- pr pers (minimum 10 personer)

Melon m/ fenalår, Marinert Kyllingspyd , Chorizo m/brie (7), Spansk omelett (3), Asparges m/spekeskinke , Spanske kjøttboller, Scampi på spyd (2), Lefser m/ laks (1, 4, 7), Lefser m/ spekeskinke (1, 7), Sursøt chilisaus , Aioli (10) og foccacia brød (1) og smør (7).

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
2
Skalldyr
3
Egg
4
Fisk
7
Melk
10
Sennep
Tapas - ekstra dadler 2
kr 40,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

Svinesteik m/poteter, dagens grønnsaker, surkål, brun saus (7)
kr 220,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Lammesteik m/kremet saus (7), poteter, dagens grønnsaker
kr 305,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Oksesteik m/rødvinssaus (7), poteter, dagens grønnsaker
kr 290,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Kalkunbryst m/poteter, waldorfsalat (6, 7, 9), fløtesaus (7), dagens grønnsaker
kr 305,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

6
Soya
7
Melk
9
Selleri
Reinsdyrsteik m poteter, dagens grønnsaker, kremet viltsaus (7)
kr 335,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Fløtegratinerte (7) poteter
kr 45,- ekstra pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Sjokoladefromasj (7)
kr 75,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Sitronfromasj (7)
kr 75,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Karamellpudding (7)
kr 75,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Riskrem (7) m/bringebærsaus
kr 75,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

7
Melk
Pinnekjøtt 500 g pr porsjon m/tilbehør (7)
kr 350,- pr pers (minimum 10 personer)

2 ganger servering

Allergener:

7
Melk
Pinnekjøtt 350 g og svineribbe 250 g pr porsjon m/tilbehør (7)
kr 385,- pr pers (minimum 10 personer)

2 ganger servering

Allergener:

7
Melk
Juletallerken (Pinnekjøtt, svineribbe, medisterkaker og julepølse) m/tilbehør (1, 7)
kr 399,- pr pers (minimum 10 personer)

Allergener:

1
Gluten (Hvete)
7
Melk

Allergener - oversikt

Allergener er oppgitt pr rett ovenfor ved allergentype og nr som korresponderer med allergenoversikten under.

bottom of page